071209 - Min målsättning med bloggen
Sök:

071209 – Min målsättning med bloggen

Den här artikeln publicerades 2007-12-09 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Mina vision med denna bloggen är:

 1. Att stödja och inspirera människor att göra en resa mot ett framgångsrikare liv.
 2. Att skapa ett nätverk med människor som vill göra en resa mot ekonomisk frihet och ett framgångsrikt liv.
 3. Att fungera som en kunskapskälla och dagbok

Alla mål bör vara SMARTA (Specifika, Mätbara, Aggressiva, Realistiska, Tidsbestämda och Attraktiva) och därför har jag brutit ner målen i mer detaljerade punkter nedan.

   Relaterade inlägg:


   Den här artikeln publicerades 2007-12-09 klockan 01:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personligt och om mig.

   Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

   Kommentera

   2 kommentarer finns till denna artikel:

   1. Vit pil

    Grattis till dina mål och att du har nått vissa av dem. Jag är dessutom imponerad av träningsprogrammet. Jag är mycket fascinerad av SEAL och har själv sett många dokumentärer kring det – helt sanslöst.

    När det gäller mål som man inte når så tycker jag att man ska försöka analysera varför man inte har nått dem och justera dem lite. Sedan är jag även av åsikten att man inte ska nå alla sina mål. Man ska nå 80% av sina mål – når man en högre procent så är de inte utmanande nog! :)

    Har du tänkt på nyårslöften inför nästa år?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    madwax
   2. Vit pil

    Gillar dina målsättningar:). Du kommer säkert nå de.

    Förra nyår satte jag ett 1 års mål för min träning. Målet var att träna upp bröstmusklerna så att det syntes när man hade lite tajtare tröjor på sig..hehe. Egotripp om något.

    Sedan var målet också att följa ett visst Navy Seal tränings schema (att påbörja samt fortsätta till fullföljande). Ett schema inför BUD/S intagningarna. I fredags (7 december 2007) klarade jag av 9:e veckan av totalt 18 veckors uppvärmnings träning.

    Detta tränings schema har gjort det totalt omöjligt att få in uteliv med alkohol på dagordningen. Har inte ens tid med det. Ännu mindre nu efter 9:e veckan, för nu blir träningen måndagar, tisdagar, onsdagar, fredagar samt lördagar=). Men snacka om resultat för mödan.

    Sen gillar jag ju att träna kroppen så det är ju kul som attans även i de stunder man håller på att dö av andnöd efter en mils jogging i regnet och i den iskalla vinden.

    Detta är träningsschemat för vecka 10 (bara för att visa):

    Running: 3 / 5 / 4 / 5 / 2 miles, Mo/Tu/We/Fr/Sa
    Pushups: 6 sets of 30 pushups, Mon/Wed/Fri
    Situps: 6 sets of 35 situps, Mon/Wed/Fri
    Pullups: 3 sets of 10 pullups, Mon/Wed/Fri
    Dips: 3 sets of 20 dips, Mon/Wed/Fri
    Swimming: Swim continuously for 35 min. 4-5 days/week

    För att snabbt runda av: Jag satte även upp ett annat nyårslöfte förra året. Att hitta en mark i Värmland och bygga en amerikansk timmerstuga på marken. Har inte ens fullföljt detta. Så det är ibland med målsättningarna. Allt uppnås inte. Ibland fattas det vilja, möjlighet eller kontanter att genomföra sakerna. Eller alltihopa på en och samma gång. Utan passion går det inte.

    Men jag kan säga som såhär att jag faktiskt har tittat runt och även hittat 2 värmländska marker med sjöutsikt (Svenska Fastigheter hade några fina marker listade).

    Jag vet även vem som ska göra totalentreprenaden av den amerikanska timmerstugan samt hur denna timmerstuga kommer se ut planmässigt och designmässigt. Någon hört om AmerLog i Kristianstad? Mycket fina hus. Har även pratat med de så helt på latsidan har jag inte legat på den målsättningen:). Kanske uppfylls den innan sommar 2008 istället. Den är i alla fall med på årets nyårslöften.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    denenvise

   Få månadens bästa tips och artiklar!

   Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
   till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

   Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.