071209 - Min strategi och mina aktioner för att bli rik, ekonomiskt oberoende och nå mina mål inom 5 år.
Sök:

071209 – Min strategi och mina aktioner för att bli rik, ekonomiskt oberoende och nå mina mål inom 5 år.

Den här artikeln publicerades 2007-12-09 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Detta är version 1.0 av min strategi för att bli rik. För att man ska kunna växa så måste man lära sig av sina misstag och då måste man också finjustera sin strategi. Därför kommer jag från och med nu att justera min strategi efterhand.

 • Förbättra mina affärsmässiga färdigheter
 • Förbättra mina money-management färdigheter
 • Förbättra mina investerings färdigheter

Rent konkret kommer jag att göra detta genom att försöka följa nedanstående plan:

 • Utmana mig själv och gå utanför min comfort-zone.
 • Gå på minst 2 utbildningar eller seminarier om året
 • Läsa minst 1 bok i något av ovanstående ämne varje månad och skriva ner insikter på bloggen
 • Omge mig med människor som vill samma sak som jag
 • Omge mig med människor som har gjort den resan jag vill göra
 • Kontinuerligt lära mig av mina misstag
 • Skaffa mig mentorer och kontinuerligt ta coaching
 • Göra saker idag och inte skjuta upp saker till imorgon.

Konkreta aktioner inom affärsmässiga färdigheter

 • Utmana mig själv i affärsmässiga sammanhang
 • Bygga nätverk och varje vecka försöka prata med en ny person på t.ex. Rotary-möten som jag går på

Konkreta aktioner inom money-management färdigheter

 • Varje månad gå igenom min resultat- och balansräkning för min egen ekonomi
 • Göra årsbokslut på min privata ekonomi som jag gör för mitt företag

Den här artikeln publicerades 2007-12-09 klockan 00:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personligt och om mig.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.