071209 – Min strategi och mina aktioner för att bli rik, ekonomiskt oberoende och nå mina mål inom 5 år.

Detta är version 1.0 av min strategi för att bli rik. För att man ska kunna växa så måste man lära sig av sina misstag och då måste man också finjustera sin strategi. Därför kommer jag från och med nu att justera min strategi efterhand.

 • Förbättra mina affärsmässiga färdigheter
 • Förbättra mina money-management färdigheter
 • Förbättra mina investerings färdigheter

Rent konkret kommer jag att göra detta genom att försöka följa nedanstående plan:

 • Utmana mig själv och gå utanför min comfort-zone.
 • Gå på minst 2 utbildningar eller seminarier om året
 • Läsa minst 1 bok i något av ovanstående ämne varje månad och skriva ner insikter på bloggen
 • Omge mig med människor som vill samma sak som jag
 • Omge mig med människor som har gjort den resan jag vill göra
 • Kontinuerligt lära mig av mina misstag
 • Skaffa mig mentorer och kontinuerligt ta coaching
 • Göra saker idag och inte skjuta upp saker till imorgon.

Konkreta aktioner inom affärsmässiga färdigheter

 • Utmana mig själv i affärsmässiga sammanhang
 • Bygga nätverk och varje vecka försöka prata med en ny person på t.ex. Rotary-möten som jag går på

Konkreta aktioner inom money-management färdigheter

 • Varje månad gå igenom min resultat- och balansräkning för min egen ekonomi
 • Göra årsbokslut på min privata ekonomi som jag gör för mitt företag

Få ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt

Genom att fylla i din e-postadress nedan får du ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt (till skillnad från vårt månatliga nyhetsbrev). I normala fall innebär det ett mejl varje måndag morgon. Självklart är det kostnadsfritt och du kan avsluta när du vill.

Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, det blir så tråkigt om den blir fel. 🙂

Fråga eller kommentar till artikeln? Besök gärna forumet. 😊

Om du har fråga, kommentar eller fundering till denna artikel så får du väldigt gärna skriva den i RikaTillsammans-forumet. I forumet får du betydligt fler och bättre svar, dessutom snabbare. Självklart kan du vara anonym eller bara läsa vad andra skrivit.

PS. Du kan komma i kontakt med oss via den lila "Hjälp"-knappen nere till höger. På grund av bloggens storlek klarar vi tyvärr inte längre svara personligt på alla mejl eller ens svara i rimlig tid, därav hänvisningen till forumet.

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök