Vill du få 10.000 SEK för 10 minuters arbete? (ingen scam...)

Vill du få 10.000 SEK för 10 minuters arbete? (ingen scam…)

Jag söker med ljus och lykta efter en duktig kvalitets/miljökonsult till ett av mina företag. Om du rekommenderar en konsult som jag sedan anställer erbjuder jag dig 10.000 SEK skattade och klara i hittelön.

Kontakta mig på:

madwax_AT_rikatillsammans.se

där du ersätter _AT_ med ett @.

Kommentera

3 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Om du kunde vifta med trollstaven då hade jag velat ha en svensk man/kvinna i 40-års åldern som är duktig på kvalitets- och miljöbiten (f.d. konsult/kvalitets/miljöchef eller motsvarande) gärna med en bakgrund inom logistik.

  Arbetsuppgifter är att jobba i projekt med kunder, delvis egen försäljning men även hjälpa till att utveckla företaget från good to great.

  0

  Gravatar ikon för användaren
  madwax