2 miljoner hus kommer säljas på exekutiv auktion inom 2 år...
Sök:

2 miljoner hus kommer säljas på exekutiv auktion inom 2 år…

Den här artikeln publicerades 2007-11-28 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Hört på ekonominyheterna igår – 2 miljoner hus i USA kommer att säljas på exekutiv autkion inom 2 år om fastighetsmarknaden i fortsätter som den gör idagsläget. Det är som man brukar säga – historien upprepar sig och de rika blir rikare – för om detta inte är världens köpläge i USA så vet jag inte vad…

http://www.chicagotribune.com/business/chi-fri_subprime_1026oct26,0,2733146.story


Den här artikeln publicerades 2007-11-28 klockan 11:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Kommentarer på aktuella händelser.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

4 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Bara att växla över från SEK til USD på banken:). Bästa sättet är att ha en depå för sådant. Banken kan högst troligen hjälpa dig. Etrade erbjuder också växling. De tar inte ens ut en växlingskostnad som banken gör.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  denenvise
 2. Vit pil

  Hur köper du på dig dollar just nu? Är väldigt dålig på valutahandel än så länge… :|

  0
  Gravatar ikon för användaren
  madwax
 3. Vit pil

  USA är en het marknad nu för de riktiga investerarna. Det är inte bara i fastigheter som det finns guld att tälja. Det finns guld att tälja även i valutan som jag själv har kontanter i nu.

  Många tycker säkert jag är sjuk eller något. Ja, jag har redan fått sådana kommentarer, men de kommer se att när USA väl har rensat upp i sin bakgård (vilket de kommer göra för eller senare) så kommer min förmögenhet att öka lite till:). Tills dess köper jag bara på mig. Ju mer det faller ju bättre. Bättre utväxling sen. Som med aktier. Köp när det rinner blod på gatorna.

  När dollaren går upp kan kanske guld eller något annat kan vara en intressant tanke. Nu är ju guld för övrigt på tok för dyrt. För sent att hoppa på tåget som man säger.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Mathias

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.