Vill du få 10.000 SEK för 10 minuters arbete? (ingen scam…) | RikaTillsammans

Vill du få 10.000 SEK för 10 minuters arbete? (ingen scam…)

Jag söker med ljus och lykta efter en duktig kvalitets/miljökonsult till ett av mina företag. Om du rekommenderar en konsult som jag sedan anställer erbjuder jag dig 10.000 SEK skattade och klara i hittelön.

Kontakta mig på:

madwax_AT_rikatillsammans.se

där du ersätter _AT_ med ett @.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer finns till denna artikel:

  1. Om du kunde vifta med trollstaven då hade jag velat ha en svensk man/kvinna i 40-års åldern som är duktig på kvalitets- och miljöbiten (f.d. konsult/kvalitets/miljöchef eller motsvarande) gärna med en bakgrund inom logistik.

    Arbetsuppgifter är att jobba i projekt med kunder, delvis egen försäljning men även hjälpa till att utveckla företaget från good to great.

    madwax