Tips: Charlie Söderberg håller inspirationsseminarie den 12:e juni i Göteborg | RikaTillsammans

Tips: Charlie Söderberg håller inspirationsseminarie den 12:e juni i Göteborg

Charlie Söderberg Tänkte bara tipsa om Charlie Söderbergs seminarie på Folkets Hus, Järntorget, Olof Palmes plats, den 12:e juni kl 18-20. Eftersom det så konkret har hjälpt mig med många nya insikter och resultat är det något jag varmt rekommenderar till alla. Varför jag rekommenderar det?

Om du går? Skriv gärna om din uppfattning om seminariet nedan.

Anmäl dig här: Anmäl dig här »

Relaterade etiketter och ämnen

Balansekonomi, föreläsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Tack för kommentaren!

  Jag håller i mångt och mycket med. Kursen är på samma sätt – dock – det är en sak att läsa boken och sedan en annan grej att verkligen leva efter det och implementera det i sitt liv. Det var en stor insikt för mig.

  På sätt och vis var det också en trygghet – det är liksom inget som BE har hittat på själva, utan det är samma sak som Kiyosaki och många innan honom har skrivit.

  //madwax

  madwax
 2. Hej!

  jag var iväg på seminariet med Charlie i Göteborg. Det är en duktig talare och ett inspirerande seminarie helt klart. Om man som jag läst boken så känns det kanske lite som gammal skåpmat och likheterna med Kyoshaki är många. Inget fel idet iofs.

  Mvh
  Blackrope

  Peter Hill