Följ mina investeringar i aktier och indexfonder via Shareville | RikaTillsammans

Följ mina investeringar i aktier och indexfonder via Shareville

Se vad jag investerar i och hur det går för mina två modellportföljer

Nordnet lanserade för ett tag sedan sin funktion Shareville som gör det möjligt för mig att visa innehållet i mina två portföljer. Det gör att du från och med idag när som helst kan gå in och se vilka aktier, fonder och placeringar som jag har.

Jag har lagt upp både Nybörjar-portföljen och RikaTillsammans-portföljen så att man kan titta och jämföra. Dock behöver man vara kund hos Nordnet för att kunna använda Shareville-funktionen.

Nybörjarportföljen

Nybörjarportföljen bygger på följande artiklar:

Och du hittar länken till Nordnet och Shareville nedan:

Rikatillsammans-portföljen

RikaTillsammans-portföljen är en liten förbättring av nybörjarportföljen som ger samma avkastning men en lite lägre risk. Den bygger på följande artiklar:

Länken till shareville hittar du här:

Det betyder att du när som helst kan gå in på länken ovan (om du är kund på Shareville) och se hur min portfölj ser ut. Om du väljer att följa den, så kommer du även att få mejl varje gång jag gör en ändring i den.

Relaterade länkar

 

Relaterade etiketter och ämnen

akelius preferensaktie, amf aktiefond europa, catella avkastning, DNB Global Indeks, indexfonder, kontanter, nordnet, Nordnet Superfonden Danmark, nordnet superfonden sverige, Nordnet Superfondet Norge, Nordnet Superrahasto Suomi, shareville, sharpekvot, Spiltan Räntefond Sverige, sponsrat inlägg, spp aktiefond usa, spp obligationsfond, swedbank robur indexfond asien, tillgångsfördelning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Hej Jan.
  Tack för din öppenhet med din portfölj intressant!
  En fråga hur tänker du kring ‘SPP Aktiefond Global’ mot
  ‘DNB Global Indeks’? De är väldigt lika i förvaltningsavgift och historisk avkastning.
  SPP tar dock med emergin markets.
  Men något som väger tungt för SPP fond borde väl vara:
  ‘Fonden följer Storebrandkoncernens standard för hållbara investeringar. Det innebär att vi inte investerar i företag som medverkar till kränkning av mänskliga rättigheter, korruption, klimat- och miljöskada, produktion av landminor, kluster- och atomvapen samt produktion av tobak’
  Jag hittar inget ang. etik på DNB Global Indeks.

  /Samuel

  Samuel