Årsbesked från Allmänna Änke- och Pupillkassan

Livförsäkring där du får ut mer än du har avtalat och får pengar även om du inte dör...

Reklam för Allmänna Änke- och Pupillkassan. Den här artikeln är ett samarbete eller innehåller uppmärkta sponsrade annonslänkar. Läs mer om våra noga utvalda samarbeten i vår annonspolicy.

För en tid sedan kom mitt årsbesked från Allmänna änke- och pupillkassan. Jag påstår att de har en av Sveriges absolut bästa livförsäkringar – eftersom du får en förväntad avkastning på de premier som du betalar in och därmed får du pengar från den även om du inte dör.

Jag tänkte inte gå genom hela upplägget igen eftersom det har jag gjort i många artiklar tidigare, bland annat:

Utifrån värdebeskedet som du kan se nedan så har jag betalat in ca 16 000 kr, jag har ett försäkringskapital på 14 349 kr per den 31 december 2015. Skulle jag avlidit i januari så skulle Caroline och Freja fått 1 007 856 kr. Det vill säga mer än värdet på försäkringen som är på 1 000 000 kr. Det garanterade värdet är i dagsläget 6 336 kr.

160305-anke-sid01
160305-anke-sid02

Dessutom sjunker min premie för varje år som jag är kund, till skillnad från de allra flesta livförsäkringar där premien blir dyrare ju äldre du blir. Kolla gärna in på deras hemsida och se hur ett upplägg skulle kunna se ut för dig.

Relaterade artiklar

Det här inlägget är inte ett sponsrat inlägg, utan det är bara reklam för att jag gillar vara kund hos dem eftersom alla tjänar pengar på det. :-)

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök