Avsnitt

Här hittar du inte bara de senaste poddavsnitten och artiklarna, du kan även botanisera i vårt arkiv bland äldre material för att bredda din kunskap och hitta nya favoriter.

Visar de fyra artiklar som matchar ämnet: "Företagande"

311
10 juli, 2023
Hattleken och andra koncept för dig som vill starta eller jobbar i ett företag

Ett tips för att ta sin karriär eller företagande till nästa nivå är att leka den så kallade hattleken. Den hjälper en att fokusera att jobba både på sitt företag eller sin karriär – dvs. det strategiska perspektivet – samt jobba i sitt företag eller sin karriär – dvs. det operativa perspektivet. Förra året gjorde […] Läs mer.

Visa mer information
Läs mer
279
4 december, 2022
Resan mot att försörja familjen på uthyrning av fastigheter

I dagens avsnitt intervjuar vi Filip Sakic som vi träffade på en RikaTillsammans after-work i Malmö. Där delade han med sig av sin resa mot att i framtiden kunna försörja sig på uthyrning av fastigheter. Jag upplever få saker så inspirerande som att få ta del av andras historier och livsresor. Särskilt när de pågår […] Läs mer.

Visa mer information
Läs mer
267
11 september, 2022
Företagande som livsstil – att starta och driva ett eget litet företag

Vilka är guldkornen och erfarenheterna som man bör få rätt på i ett företagande och vad gör man när det inte går så bra? Det är frågor i denna andra del där vi blir intervjuade av Monika Molander kring att starta och driva ett eget litet livsstilsföretag. Det här är den andra och avslutande delen […] Läs mer.

Visa mer information
Läs mer
266
4 september, 2022
Att starta, driva och utveckla ett eget företag som gör livet rikare

Vilka är de bästa tipsen när man ska starta, driva och utveckla ett litet eget företag som ska göra ens eget liv rikare? Det är temat för dagens avsnitt där vi blir intervjuade av vår lyssnare Monika Molander. Även om avsnittet fokuserar på företagande så kan man använda många av principerna som anställd också. 😊 […] Läs mer.

Visa mer information
Läs mer

Få de senaste artiklarna och bästa tipsen till din mejlkorg!

Nyhetsbrevet är kostnadsfritt, kommer en gång i månaden och i välkomstbreven får du våra bästa guldkorn.

Genom att prenumerera accepterar du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.