Vill du också ha mer tid, mer pengar och mer energi?
Sök:

Vill du också ha mer tid, mer pengar och mer energi?

Gillar du bloggen? Då kommer du gilla Balansekonomi och våra föreläsningar också...

Vill du också ha ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi? Tillsammans med mina kollegor har jag i Balansekonomi föreläst för mer än 150 000 människor om ämnet rikedom i livet. Om du gillar bloggen, då kommer du sannolikt även gilla vår föreläsning som är gratis fram till 2017.

Jag tror att upplevelsen av hur rik man man känner sig, är den minsta gemensamma nämnaren av hur mycket tid, pengar och energi man har i livet. Har man mycket tid men inga pengar, då känner man sig inte särskilt rik. Har man mycket pengar men ingen tid, då känner man sig inte heller rik och inte heller om det är så att man har tid och pengar men ingen energi. Jag tror att det handlar om balansen och att skapa sig en plan för ett rikare liv.

I Balansekonomi, där jag både arbetar på heltid och är delägare, arbetar vi just med det här. Vi hjälper människor att skapa sig en egen plan för ett rikare liv. Vi är nämligen duktiga på att uppfylla på drömmar. Problemet är att vi många gånger inte uppfyller på våra egna drömmar, utan uppfyller på samhällets eller jobbets drömmar. I Balansekonomi vill vi att du ska prioritera dig själv, dina drömmar, dina mål och din vision. Vi tycker att det är konstigt att man kan åka på 5+ kickoffer med jobbet men att man inte åker på en kickoff med sin partner, familj eller sina vänner – de som egentligen borde vara viktigast i livet.

Jag gillar Balansekonomi jättemycket för att vi är ett av få företag som förenar det bästa inom modernt ekonomiskt tänkande med det bästa kring personlig utveckling. Min tro är nämligen att det går inte att vara framgångsrik med det ena utan det andra. Jag har skrivit väldigt mycket mer om det i den här (långa) artikeln:

Det första – och än så länge kostnadsfria – steget är att besöka en av våra öppna föreläsningar. De hålls av antingen mig, Charlie Söderberg, Niklas Delmar eller någon annan duktig föreläsare. Det är lika svårt att återge en föreläsning som en bra film på några få rader. Men jag kan säga att det ofta är som en föreställning där man under 2.5 timmar varvar skratt med insikter, aha-upplevelser och allvar. Att vi har haft 150 000 besökare bara i Sverige är ett betyg i sig.

För att vara supertydligt: jag arbetar som sagt på Balansekonomi, jag är även delägare i bolaget och är därmed part i målet.  


Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Endast en kommentar till denna artikel:

 1. Vit pil

  hej jag vill gärna lära mer om er och av er
  MVH
  Rolf

  0
  Gravatar ikon för användaren
  rolf schytt