Besök i TV4 Nyhetsmorgon imorgon tisdag 29/12 kl 08:20
Sök:

Besök i TV4 Nyhetsmorgon imorgon tisdag 29/12 kl 08:20

Inbjuden att berätta om barnsparande i morgonsoffan

Den här artikeln publicerades 2015-12-28 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Imorgon tisdag den 29/12 har jag blivit inbjuden till TV4 Nyhetsmorgon för att prata om barnsparande som ligger mig väldigt nära om hjärtat. Enligt uppgift ska jag det sändas kl 08.20.

Det har varit på gång en längre tid, särskilt sedan jag gjort ganska många intervjuer på ämnet ”Bästa sättet att spara till barnen” under året, men det blev bekräftat först igår kväll. Lite nervöst är det allt, samtidigt som jag försöker lugna mig själv lite med att det inte kan vara värre än SVT Debatt som jag var med i våras. Denna gången slipper jag ju professorn i nationalekonomi från Stockholms Universitet som har starkt avvikande åsikt från min egen.

Jag ska ju bara dela med mig om det som ligger mig nära om hjärtat och försöka att inte göra en ”fool-of-myself”. Det är dock en utmaning som för de flesta andra att vara utanför sin komfort-zon. I alla fall om jag går i landsflykt efter 08:30 imorgon så vet ni anledningen. :-)

Relaterade artiklar

 


Den här artikeln publicerades 2015-12-28 klockan 13:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Kommentarer på aktuella händelser, Spara till barn.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

5 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Enormt imponerande! Det fixar du galant!!! Sitter bänkad!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Freddie
 2. Vit pil

  Hör inte riktigt till ämnet, men vad anser du om bitcoins generellt?
  Och ser du någon mening med att lägga ett par tusen på bitcoins?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Daniel
  1. Vit pil

   Har inte så mycket åsikt om Bitcoin. För mig att spekulera i Bitcoin är ungefär samma sak som att spekulera i en valuta. Det kan gå, men det kan också inte alls gå. Så mitt förslag är att göra som jag alltid säger. Spekulera inte med pengar som du inte har råd att förlora, sätt maximalt 5 – 10 % av dina pengar i samma investering och lär dig av det som fungerar och inte fungerar. Sorry att jag inte kan ge ett bättre svar.

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson
 3. Vit pil

  Hej, jag tror det går fin fint. Lycka till.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Samuel

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.