Besök i TV4 Nyhetsmorgon imorgon tisdag 29/12 kl 08:20
Sök:

Besök i TV4 Nyhetsmorgon imorgon tisdag 29/12 kl 08:20

Inbjuden att berätta om barnsparande i morgonsoffan

Imorgon tisdag den 29/12 har jag blivit inbjuden till TV4 Nyhetsmorgon för att prata om barnsparande som ligger mig väldigt nära om hjärtat. Enligt uppgift ska jag det sändas kl 08.20.

Det har varit på gång en längre tid, särskilt sedan jag gjort ganska många intervjuer på ämnet ”Bästa sättet att spara till barnen” under året, men det blev bekräftat först igår kväll. Lite nervöst är det allt, samtidigt som jag försöker lugna mig själv lite med att det inte kan vara värre än SVT Debatt som jag var med i våras. Denna gången slipper jag ju professorn i nationalekonomi från Stockholms Universitet som har starkt avvikande åsikt från min egen.

Jag ska ju bara dela med mig om det som ligger mig nära om hjärtat och försöka att inte göra en ”fool-of-myself”. Det är dock en utmaning som för de flesta andra att vara utanför sin komfort-zon. I alla fall om jag går i landsflykt efter 08:30 imorgon så vet ni anledningen. :-)

Relaterade artiklar

 

Kommentera

5 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Enormt imponerande! Det fixar du galant!!! Sitter bänkad!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Freddie
 2. Vit pil

  Hör inte riktigt till ämnet, men vad anser du om bitcoins generellt?
  Och ser du någon mening med att lägga ett par tusen på bitcoins?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Daniel
  1. Vit pil

   Har inte så mycket åsikt om Bitcoin. För mig att spekulera i Bitcoin är ungefär samma sak som att spekulera i en valuta. Det kan gå, men det kan också inte alls gå. Så mitt förslag är att göra som jag alltid säger. Spekulera inte med pengar som du inte har råd att förlora, sätt maximalt 5 – 10 % av dina pengar i samma investering och lär dig av det som fungerar och inte fungerar. Sorry att jag inte kan ge ett bättre svar.

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson
 3. Vit pil

  Hej, jag tror det går fin fint. Lycka till.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Samuel

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.