Besök i TV4 Nyhetsmorgon imorgon tisdag 29/12 kl 08:20

Inbjuden att berätta om barnsparande i morgonsoffan

Imorgon tisdag den 29/12 har jag blivit inbjuden till TV4 Nyhetsmorgon för att prata om barnsparande som ligger mig väldigt nära om hjärtat. Enligt uppgift ska jag det sändas kl 08.20.

Det har varit på gång en längre tid, särskilt sedan jag gjort ganska många intervjuer på ämnet ”Bästa sättet att spara till barnen” under året, men det blev bekräftat först igår kväll. Lite nervöst är det allt, samtidigt som jag försöker lugna mig själv lite med att det inte kan vara värre än SVT Debatt som jag var med i våras. Denna gången slipper jag ju professorn i nationalekonomi från Stockholms Universitet som har starkt avvikande åsikt från min egen.

Jag ska ju bara dela med mig om det som ligger mig nära om hjärtat och försöka att inte göra en ”fool-of-myself”. Det är dock en utmaning som för de flesta andra att vara utanför sin komfort-zon. I alla fall om jag går i landsflykt efter 08:30 imorgon så vet ni anledningen. :-)

Relaterade artiklar

 

Få ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt

Genom att fylla i din e-postadress nedan får du ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt (till skillnad från vårt månatliga nyhetsbrev). I normala fall innebär det ett mejl varje måndag morgon. Självklart är det kostnadsfritt och du kan avsluta när du vill.

Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, det blir så tråkigt om den blir fel. 🙂

Fråga eller kommentar till artikeln? Besök gärna forumet. 😊

Om du har fråga, kommentar eller fundering till denna artikel så får du väldigt gärna skriva den i RikaTillsammans-forumet. I forumet får du betydligt fler och bättre svar, dessutom snabbare. Självklart kan du vara anonym eller bara läsa vad andra skrivit.

PS. Du kan komma i kontakt med oss via den lila "Hjälp"-knappen nere till höger. På grund av bloggens storlek klarar vi tyvärr inte längre svara personligt på alla mejl eller ens svara i rimlig tid, därav hänvisningen till forumet.

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök