Better Globe möte i Malmö den 26:e november

Better Globe möte i Malmö den 26:e november

En möjlighet att göra skillnad på riktigt - för andra, för vår planet och investera smart inför 2014
Better Globe möte i Malmö den 26:e november

Nu är det äntligen dags för ett nytt Better Globe möte hemma i Malmö. Under mötet kommer jag att ge introduktion till Better Globe och prata om hur man kan investera smart inför 2014. Mötet äger rum den 26:e november kl. 1800-1900 på SameButDifferent på Adelgatan 21.

För dig som inte har läst här på bloggen om Better Globe så är det i korthet ett projekt som ligger mig nära om hjärtat. Better Globe är ett globalt CSR-företag som arbetar med att plantera träd i östra Afrika och på sådant sätt att det skapar arbetstillfällen, motverkar klimathotet, förhindrar ökenspridningen och samtidigt ger barn möjlighet till utbildning. Allt detta i områden av Afrika där ökenutbredningen och behovet av hjälp är mycket stort.

För att göra ovanstående möjligt köper Better Globes kunder träd som ger en avkastning precis som vilken skog eller fruktodling som helst – i runda slängar ca 12-15 % per år. Läs mer om avkastningen i den här artikeln »

Om du är intresserad av miljön, av att göra gott, skapa win-win(-win), se marknadsdriven välgörenhet när den är som bäst och samtidigt investera för en god och hållbar avkastning. Då är det här informationsmötet till för dig. Investeringen i ett träd är 17 € och ger över 200 € tillbaka över tid.

Under presentationen kommer jag att dela med oss av intryck från mina resor till Östrafrika, allt som Better Globe gör på plats och inte minst om affärsmöjligheten för dig att komplettera ditt sparande med. För en förhandstitt – läs gärna mina två reseberättelser här:

Praktisk information om mötet i november i Malmö

Datum: Tisdagen 26:e november
Tid: kl 18:00 – 19:00
Plats: Same But Different, Adelgatan 21 i Malmö

Anmälan görs på:

Jag hoppas att vi ses där!

Relaterade etiketter och ämnen

avkastning

Kommentera