Bristen på discipling och lista på saker som tar mig mest framåt varje dag…

Jag brukar vara den som alltid säger – ”det går inte att skapa både omständigheter och resultat samtidigt, så välj!”…

På sistone har det varit mycket omständigheter för mig och jag har fortfarande delvis jättesvårt att göra det jag borde göra. Därav har många aktiviteter, såsom även att skriva här på bloggen legat nere. Istället för nu beklaga mig så ska jag verkligen försöka lyssna på mig själv – ”Vad är nu möjligt?” och besvara den fråga och låta det som varit vara…

De närmsta 21 dagarna kommer dessa saker göra mest skillnad för mig.

  1. Gå upp vid 0630 oavsett omständighet…
  2. Planera varje morgondag kvällen innan
  3. Läsa en bok minst 30 minuter om dagen
  4. Skriva ner vad som varit bra under dagen

Nu ska det gå!

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök