Charlie Söderberg seminarie i Linköping den 24:e maj
Sök:

Charlie Söderberg seminarie i Linköping den 24:e maj

Charlie Söderberg Tänkte bara tipsa om Charlie Söderbergs seminarie på Konsert & Kongress, Konsistoriegatan 7 i Linköping, den 24:e maj kl 10-12. Eftersom det så konkret har hjälpt mig med många nya insikter och resultat är det något jag varmt rekommenderar till alla. Varför jag rekommenderar det?

Om du går? Skriv gärna om din uppfattning om seminariet nedan.

Anmäl dig här: Anmäl dig här »

Kommentera

2 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Tack Berra för din feedback.

  Jag ska ta din åsikt i beaktande. Jag försöker hålla en jämn nivå mellan egna inlägg och det du kallar för ”reklam”. Jag kan ärligt säga att det som är ”reklam” för balansekonomi är inget jag får betalt för – överhuvudtaget.

  Anledningen till att jag promotar det är för att jag genuint tror på det och för att många som läser bloggen är intresserade av det samt det är det som har gjort störst skillnad för dem. Jag har fått många tackmejl av folk som har gått på seminarierna och tackat mig för tipset.

  Det är kanske som så att jag kan göra ett inlägg med månadens aktiviteter eller liknande. Om du har andra förslag tar jag gärna emot dem.

  Ã…terigen – tack för din feedback…

  Hälsningar,
  //madwax

  0
  Gravatar ikon för användaren
  madwax
 2. Vit pil

  På något sätt börjar inlägg som dessa kännas ganska tråkiga. Skriv något vettigt istället öfr att göra reklam för än det ena än det andra.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Berra

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.