Charlie Söderberg seminarie den 31:e maj i Stockholm...
Sök:

Charlie Söderberg seminarie den 31:e maj i Stockholm…

Charlie Söderberg Tänkte bara tipsa om Charlie Söderbergs seminarie på Sveavägen 155 i Stockholm lördagen den 31:e maj 10-12. Eftersom det så konkret har hjälpt mig med många nya insikter och resultat är det något jag varmt rekommenderar till alla. Varför jag rekommenderar det?

Om du går? Skriv gärna om din uppfattning om seminariet nedan.

Anmäl dig här: Anmäl dig här »

Kommentera

Endast en kommentar till denna artikel:

 1. Vit pil

  Jag var på seminariet, och man måste ju säga att Charlie är väldigt inspirerande. Jag har skrivit lite kommenterar kring det i mitt senaste inlägg. Det viktigaste var väl ändå (som jag sett att du själv skrivit i ett tidigare inlägg) det sista han sa – att om du går härifrån och inte gör någonting annorlunda i ditt liv så har du helt slösat bort de här två timmarna.

  Vet själv att det såklart finns mer jag skulle kunna göra för att få ett rikare liv. Men samtidigt så tror jag att min väg dit kanske ser annorlunda ut än t.ex. din (Charlies uppmaning att kopiera till trots). Allt beror ju på vilket mål man har.

  Idag ska jag i alla fall ha det gott i solen =).

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Karin

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.