Balansekonomis "så blir du rik"-skola i TV4s nyhetsmorgon på söndagar med Charlie Söderberg
Sök:

Balansekonomis ”så blir du rik”-skola i TV4s nyhetsmorgon på söndagar med Charlie Söderberg

Del 1 av 3. Rikedom är mer än bara pengar
Balansekonomis ”så blir du rik”-skola i TV4s nyhetsmorgon på söndagar med Charlie Söderberg

I söndags fick Balansekonomi delta i TV4s nyhetsmorgon där min kollega Charlie Söderberg påbörjade ”Så blir du rik”-skolan som ska vara med under de kommande två helgerna.

Det är ju mycket om det som vi föreläser om inom Balansekonomi att ett rikedom är så mycket mer än pengar. Att känslan av hur rik man känner sig handlar om den minsta gemensamma nämnaren av de tre rikedomarna.

Naturligtvis handlar det om den ekonomiska rikedomen i form av pengarna, tiden och hur duktig jag är på att styra och ta hand om de resurser som jag har. Men det handlar även om den fysiska rikedomen som består av allt i den fysiska världen. Livsstilen, prylarna, boendet men även min fysiska kropp och hälsa. Det handlar dock inte bara om det ekonomiska och fysiska utan det handlar även om den inre rikedomen. Den inre rikedomen berör mitt inre förhållningssätt till omvärlden men även saker såsom om jag känner mig lycklig.

Se nedan och njut (länk till TV4Play.se om video nedan inte fungerar).

Om du gillade det här klippet så rekommenderar jag att även se de kommande två söndagarna, ca kl. 09.00 eller besöka någon av våra föreläsningar i Balansekonomi där du kan lyssna på Charlie prata på samma ämne i över 2.5 timmar. Använder du länken nedan och anmäler dig, så är det dessutom helt gratis. Under våren föreläser Charlie i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Gävle och Borlänge.

Om du dessutom väljer att gå vidare med kickoffen så är sannolikheten stor att även vi träffas. Kom i så fall gärna fram och säg hej! :-)

Relaterade artiklar

Relaterade etiketter och ämnen

Balansekonomi, video

Kommentera

4 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Vad kul, det var ett intressant videoklipp.

  Lite synd att Charlie helt har missat sydöstra delen av landet i sin turné… :) Hoppas att han får möjlighet att någon gång besöka orter som t.ex. Växjö, Karlskrona, Kalmar, Jönköping någon gång i framtiden

  /Henrik.

  0

  Gravatar ikon för användaren
  Henrik

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.