Biljetter till Christopher Howard seminarie
Sök:

Biljetter till Christopher Howard seminarie

Biljetter till Christopher Howard seminarie

Bild från Breakthrough to Success
Christopher Howard är en av de nyaste stjärnorna inom personlig utveckling. Han spelar i samma liga som de andra kända och stora som t.ex. Tony Robbins m.fl. Christopher Howard använder sig uteslutande av olika NLP-tekniker för att hjälpa folk till genombrott och framgång i sina liv. Det är precis vad hans seminarie ”Breakthrough to Success” handlar om.

Om NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) någon gång skulle presenteras på ett tre-minuters seminarium, skulle det nog bli ungefär såhär. Presentatören skulle gå fram och säga:

Mina damer och herrar, för att få framgång i livet behöver man bara tänka på tre saker:

 • för det första behöver man veta vad man vill. man måste ha en tydlig uppfattning om vilket resultat man vill ha i vilken situation det än gäller.
 • för det andra ska man vara vaken och ha sinnena öppna så att man ser vad man får.
 • för det tredje är detbra att vara tillräckligt flexibel så man kan förändra det man gör tills man får det man vill ha.

Sedan skulle presentatören skriva följande på whiteboarden; resultat, sensorisk skärpa och flexibilitet och sedan gå sin väg. Det handlar alltså om att arbeta med sig själv och jag brukar ibland säga att det handlar om att få kunskap om och förändra sig så att man kan göra det man egentligen vet att man vill eller borde göra.

Jag har hänvisat en del till mina kurser hos Christopher Howard i mina senaste inlägg och jag rekommenderar verkligen alla att åka på hans seminarie som heter ”Breakthrough to Success”. Det är ett 3-dagars seminarie som går ett par gånger om året runt om i världen och jag besökte det med ett par vänner för några månader sedan.

Seminariet börjar på fredag morgon klockan 0800 och håller sedan på till klockan 22.00 och likadant  både lördag och söndag. Jag vet att det låter galet, och jag lovar att man upplever det inte alls som långt för det är full fart hela tiden. Jag skulle närmast beskriva det som en rock-konsert under 72 timmar.

Seminariet går i snabb fart genom många olika områden såsom värderingar, sanningar, förhållningssätt, strategier, meditation, mål och resultat, vision och mission. Man arbetar med sig själv i något av områden hälsa, pengar, relationer eller karriär – eller allihop samtidigt.

Oftast går det till som så att först kommer en kort introduktion till ett ämne, sedan kommer en demonstration och sedan gör man det själv och därefter är där uppföljning på det. Jag fick många genombrott under helgen och jag kan utan tvekan säga att den ändrade riktningen i mitt liv.

Vissa av mina kompisar var väldigt skeptiska till seminariet, särskilt i början eftersom det är väldigt amerikansk och med svenska mått mätt kanske rentav lite halleluja-stämning över det. I min värld så spelar detta ingen roll, jag lägger ingen värdering i det, utan det är bara annorlunda och det skapar resultat. Det handlar lite om att släppa loss och ha roligt – precis som man hade gjort på t.ex. en rockkonsert eller ett uteställe. Mina kompisar tyckte att det var väldigt roligt efter ett tag också.

Sedan är det ingen hemlighet att Howards syfte med seminariet är att sälja sina produkter och sina utbildningar. Jag måste också bocka och buga och säga att de är oerhört duktiga på att göra det – så duktiga att jag till och med har rekommenderat vissa av mina vänner att åka på ett seminarie, ignorera vad han säger och bara studera deras säljteknik – för den är utsökt. Vi har mycket kvar att lära här i Sverige om att sälja från scen. (det roliga är att de till och med har kurser om det)…

Jag kommer att försöka åka på ett av seminarierna i år eller nästa år, för jag ser seminariet som ett break, nästan ett wake-upp-call i ens vanliga liv som ruskar om en och får en att tänka efter om man går den vägen man vill gå. Biljetterna till seminariet värderas till ca 10.000 SEK, men går man på ett seminarie får man ett gäng gratisbiljetter att dela ut.

Om du tar ditt liv och din utveckling på allvar så tycker jag verkligen att du borde åka och då skickar jag mer än gärna biljetter till dig. Kontakta mig isf antingen via mejl (jan@rikatillsammans.se) eller genom att kommentera inlägget nedan, så skickar jag antingen pappers- eller ektroniska biljetter till dig.

Nästa Christopher Howard seminarier går:

 • July 24-26, 2009 London, UK
 • August 14-16, 2009 Perth, AUS
 • August 28-30, 2009 Melbourne, AUS
 • September 4-6, 2009 Auckland, NZ
 • September 11-13, 2009 Dublin, Ireland
 • September 18-20, 2009 Brisbane, AUS
 • September 25-27, 2009 Sydney, AUS
 • November 6-8, 2009 London, UK

Hur gick det för mig på seminariet? Jo, jag bestämde mig för att inte köpa något och sedan såg jag mig själv springa och anmäla mig till hans Results- och Master Results kurser i NLP som har varit riktigt, riktigt bra och jag är inte lättimponerad. :)

Här hittar du lite fler resurser:
Läs mer om BTS på Christopher Howard egna hemsida

Väl mött på kurserna!

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.