De tre modellportföljerna | RikaTillsammans-podden #38

Uppdatering av en av artiklarna som är hörnstenarna på bloggen

Den här veckans podd- och vloggavsnitt (#38) av RikaTillsammans-podden är en uppdatering av den näst viktigaste artikeln här på bloggen, nämligen ”Mina fondportföljer”. Jag och Caroline går genom de två viktigaste frågorna som styr i princip alla investeringsstrategier samt tittar på de grundläggande råden för att låta ens pengar tjäna pengar åt en, för att slutligen gå genom de tre modellportföljerna.

Den tillhörande artikeln är helt och hållet omskriven från noll, även om grundresonemangen inte skiljer sig åt från hur det var innan. Läs, eller scrolla genom den, även om du lyssnar på videon eller poddavsnittet:

Lyssna på artikeln som ett poddavsnitt

Precis som vanligt så kan du lyssna på hela den här artikeln som ett poddavsnitt via din poddspelare. Avsnittet finns där poddar finns t.ex. iTunes, Acast, Spotify eller SoundCloud. Du kan även titta på den tillhörande videon via Youtube.

Den här veckan blev det tyvärr ingen transkribering på grund av sportlov och att den tillhörande artikeln egentligen tar upp allt det som vi tar upp i avsnittet.

Relaterade artiklar

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök