Deklaration :: några regler för ett framgångsrikt liv
Sök:

Deklaration :: några regler för ett framgångsrikt liv

 • Jag bidrar till andra genom att själv växa som människa
 • Jag inser att resultatet av vem jag är finns i konversationen kring mig.
 • Jag hedrar mitt ord med integritet och agerar stödjande gentemot mitt ord
 • Jag bygger mitt varumärke så att jag kan skapa mandat för att få påverka
 • Jag är den jag säger att jag är
 • Jag deklarerar mig själv och min verklighet.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

2 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Hur menar du med att lite väl att strukturera det så? :)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  madwax

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.