Det viktiga är inte vad du gör, utan vem du gör det med...
Sök:

Det viktiga är inte vad du gör, utan vem du gör det med…

Den här artikeln publicerades 2009-09-18 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Var på en Founders Alliance lunch idag i Malmö tillsammans med många andra entreprenörer och gästtalare idag var Per Henriksson, grundare till Tac Tel. Det var mycket spännande att lyssna på honom och det mest intressanta var en sak han som kom tillbaka till mig:

Det viktiga är inte vad du gör, utan vem du gör det med…

Hans tips till oss andra entreprenörer från sin 25-åriga karriär som företagare var att skaffa de bästa medarbetarna. Skulle han starta ett nytt företag idag så sa han nästan att det skulle vara att ta 10 personer han trivs med och har kul med och sedan låsa in sig i ett rum och titta efter vad de hade tyckt varit roligt att arbeta med.

Det går också hand-i-hand med min erfarenhet – en medarbetare kan lyfta eller stjälpa ett litet företag. Det är det som gör mig lite fundersam – många människor upplever att det är lågkonjunktur och att det är svårt att få jobb. Samtidigt säger alla företagare som jag träffat att det är brist på bra folk. Hade de träffat rätt person så hade de anställt på direkten.

Intressant… :-)


Den här artikeln publicerades 2009-09-18 klockan 20:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personlig utveckling.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.