En lycklig dag - att du Freja har anlänt och här är mitt löfte till dig
Sök:

En lycklig dag – att du Freja har anlänt och här är mitt löfte till dig

En lycklig dag – att du Freja har anlänt och här är mitt löfte till dig
Den här artikeln publicerades 2011-02-09 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Idag har det i sanning varit en rik dag i mitt liv. Efter en lång väntan, ännu längre natt och morgon kom så äntligen lilla Freja till världen idag strax innan lunch.

En liten frisk flicka på 3790 gram och 51 cm som mår väldigt bra, om än att både hon och mamma är väldigt trötta.

Att man kan tycka om ett litet knytte så himla mycket bara för att hon är den hon är. En ny spännande resa tar nu vid!

[nggallery id=26]

Mitt löfte som pappa till dig är

 • Jag lovar att älska dig – förbehållslöst
 • Jag lovar att skydda dig – för din smärta gör mer ont i mig än min egen
 • Jag lovar att beskydda och vägleda dig – materiellt, mentalt och moraliskt
 • Jag lovar att fostra sundhet och styrka – i din hälsa, ditt huvud och ditt hjärta
 • Jag lovar att se dig göra saker rätt, och låta dig göra saker på ditt sätt oavsett hur rörigt eller osymmetriskt det blir
 • Jag lovar att hylla dina framgångar – oavsett om de är anonyma för andra ögon eller världskända som Nobelpriset
 • Jag lovar att alltid vara ett föredöme – för det går inte att veta vilket beteende du kanske tar efter
 • Jag lovar att vara ärlig, öppen och tydlig
 • Jag lovar att vara en stöttepelare för mod och en kudde för tröst
 • Jag lovar att utforska världen tillsammans med dig, förklara hur jag tror världen fungerar för dig och förvänta allt av dig
 • Jag lovar att bli borgen i vilken du kan gömma dig, en vän du kan anförtro dig åt och en far i vilkens hjärta du kommer att finna kärlek och i vilkens ögon du kommer att finna stolthet.

Den här artikeln publicerades 2011-02-09 klockan 22:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Personligt och om mig.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

2 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Grattis Jan!
  Nu börjar en ny spännande och märklig resa för er, lycka till!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Christer Munke
  1. Vit pil

   Tack så mycket, verkligen… du vet ju verkligen hur det är med två döttrar, eller hur? :-)

   0
   Gravatar ikon för användaren
   Jan Bolmeson

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.