Erik Penser vänder marknaden ryggen
Sök:

Erik Penser vänder marknaden ryggen

Den här artikeln publicerades 2007-12-03 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Det är väldigt intressant att se vad ”proffsen” gör just nu när finansmarknaden är oförutsägbar och instabil.

Värt att notera från artikeln är:

”Nedgången kan komma att fortsätta. Jag kan tänka mig att en amerikansk storbank kommer att braka ihop”, säger Erik Penser, som tror att de svenska storbankerna ändå står stabilt.

Han betonar att bolånekrisen kommer att sprida sig till Storbritannien och Europa. Sverige kommer också att drabbas.
”Det är väldigt många som har levt över sina tillgångar och det kommer att ta lång tid att reparera”, säger han.

Erik Penser Fondkommission råder sina kunder till försiktighet och rekommenderar placeringar i aktieindexobligationer och aktier med låg risk.

Artikel på di.se – Erik Penser vänder marknaden ryggen…


Den här artikeln publicerades 2007-12-03 klockan 01:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Kommentarer på aktuella händelser.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

0 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  När aktiemarknaden faller och bolagens fundamentala siffor är stabila och positivt utvecklade. Investera tungt. När det hela vänder är du i rätt omgivning.

  Vad är det man säger:

  Låga räntor – kapitalet går till aktier.
  Höga räntor – kapitalet går till obligationer.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Mathias

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.