#FikaTillsammans i Malmö 25 okt

Välkommen på aktiepub och FikaTillsammans i Malmö den 25 okt kl. 18.00

#FikaTillsammans i Malmö 25 okt

Varmt välkommen på världens första #FikaTillsammans i Malmö den 25 okt kl. 18.00 tillsammans med mig, Caroline, Arne ”Kavastu” Talving, Marcus Hernhag och Alexander Gustafsson. 

Baserat på era tips och er önskan arrangerar vi nu världens första FikaTillsammans-träff i Malmö. Förhoppningsvis blir det flera träffar även i andra delar av landet, lite beroende på intresse och möjlighet. Du har således möjligheten att den 25 oktober komma och träffa mig och Caroline samt:

 • Arne ”Kavastu” Talving – Twitter-profilen, författaren och investeraren som slagit index flera år i rad. Arne var även med som gäst i avsnitt 65.
 • Marcus Hernhag Författare och en av Sveriges bästa ekonomiskribenter i Privata Affärer. Kommande gäst här på bloggen. 
 • Alexander Gustafsson – Börsnörd och Nordnets stora sparprofil som driver Nordnet Talks.

Majoriteten Marknaden bestämde att vi skulle vara på St. Gertrud i Malmö i egen lokal och lite tilltugg.  Det kostar 250 kr per person inkl. moms. Du bokar din plats genom länken nedan. 

Hoppas att vi ses där!
Jan och Caroline

Kommentar, fråga eller fundering? Skriv gärna!

Fyll i dina uppgifter för att kommentera. E-postadressen publiceras ej.

Gravatar ikon för användaren

14 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Hej,
  Jag har verkligen sett fram emot att köra ner till Malmö den dagen. Jag hade tänkt köra från Jonstorp som ligger norr om Helsingborg. Men så läser jag i tidningen att avstängningen av E6 ska sträcka sig till 27 oktober, och det spolierar mina möjligheter att komma ner i tid. Ett väldigt trevligt initiativ förresten. Jag håller ögonen öppna efter andra tillfällen att delta.

  Marie-Louise

  Svara
  0
  Gravatar för användaren
  Marie-Louise

Diskutera och fråga om andra ämnen i vårt forum Besök