Fixat ljudet till mina kommande videoklipp (hoppas jag)…

En kort uppdatering till dig som följer mig om varför jag inte skrivit på sistone

Jag har fått rätt mycket feedback på att jag har bra innehåll i mina videoklipp men att ljudet är alldeles för dåligt. Nu har jag nästan byggt färdigt en liten podd-studio i källaren och jag hoppas därmed att ljudet är betydligt bättre.

Tack till Ludde och alla ni andra som gett mig feedbacken och en möjlighet att bli bättre. Jag hoppas också att det här ska bli en möjlighet för mig att bjuda in mer gäster och göra det hela mer ”poddlikt”. Så jag ber om ursäkt om låg aktivitet på bloggen de senaste två veckorna, men det här med ljudet och bild har tagit mer tid än jag trodde. Framförallt när man är som jag helt nybörjare och det tar 8 timmar att lista ut hur man får bort bruset mellan mixern, inspelaren och hörlurarna. Bara det här att det är skillnad på signal och volym fattade jag inte förrän efter ett par dagar.

Om du läser det här och är duktig på ljud och bor i Malmö så tar jag väldigt gärna lite hjälp på hur jag kan göra det ännu bättre i utbyte mot en lunch :-) . Jag väntar även på att få hjälp med att sätta upp akustikplattor och därefter bör även det sista ekot försvinna tänker jag. Tack för att du har tålamod med mig!

Få ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt

Genom att fylla i din e-postadress nedan får du ett mejl varje gång vi släpper ett nytt avsnitt (till skillnad från vårt månatliga nyhetsbrev). I normala fall innebär det ett mejl varje måndag morgon. Självklart är det kostnadsfritt och du kan avsluta när du vill.

Dubbelkolla att din e-postadress ovan är rätt, det blir så tråkigt om den blir fel. 🙂

Fråga eller kommentar till artikeln? Besök gärna forumet. 😊

Om du har fråga, kommentar eller fundering till denna artikel så får du väldigt gärna skriva den i RikaTillsammans-forumet. I forumet får du betydligt fler och bättre svar, dessutom snabbare. Självklart kan du vara anonym eller bara läsa vad andra skrivit.

PS. Du kan komma i kontakt med oss via den lila "Hjälp"-knappen nere till höger. På grund av bloggens storlek klarar vi tyvärr inte längre svara personligt på alla mejl eller ens svara i rimlig tid, därav hänvisningen till forumet.

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök