Fixat ljudet till mina kommande videoklipp (hoppas jag)…

En kort uppdatering till dig som följer mig om varför jag inte skrivit på sistone

Jag har fått rätt mycket feedback på att jag har bra innehåll i mina videoklipp men att ljudet är alldeles för dåligt. Nu har jag nästan byggt färdigt en liten podd-studio i källaren och jag hoppas därmed att ljudet är betydligt bättre.

Tack till Ludde och alla ni andra som gett mig feedbacken och en möjlighet att bli bättre. Jag hoppas också att det här ska bli en möjlighet för mig att bjuda in mer gäster och göra det hela mer ”poddlikt”. Så jag ber om ursäkt om låg aktivitet på bloggen de senaste två veckorna, men det här med ljudet och bild har tagit mer tid än jag trodde. Framförallt när man är som jag helt nybörjare och det tar 8 timmar att lista ut hur man får bort bruset mellan mixern, inspelaren och hörlurarna. Bara det här att det är skillnad på signal och volym fattade jag inte förrän efter ett par dagar.

Om du läser det här och är duktig på ljud och bor i Malmö så tar jag väldigt gärna lite hjälp på hur jag kan göra det ännu bättre i utbyte mot en lunch :-) . Jag väntar även på att få hjälp med att sätta upp akustikplattor och därefter bör även det sista ekot försvinna tänker jag. Tack för att du har tålamod med mig!

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök