Fondförvaltarna lika usla som börsen
Sök:

Fondförvaltarna lika usla som börsen

Stor rubrik på dinapengar.se idag… Det är knappt värt att kommentera det – när ska folk inse att fondförvaltare TJÄNAR pengar OAVSETT hur börsen eller deras fond går. Jag minns inte vem som sa det – men börsen eller wall street är det enda stället dit folk kommer med bil för att ta råd av folk som tar tunnelbana…

http://www.dinapengar.se


Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

2 kommentarer finns till denna artikel:

 1. Vit pil

  Det är tyvärr så sant som det är sagt. Det värsta är att jag nästan känner en viss aggression mot bankerna som verkligen intalar folk att det bästa sparandet är i fonder – särskilt deras egna fonder – gärna de med både köp-, sälj- och förvaltningsavgift på någon procent.

  Sedan är ju inte bankernas nya favoritprodukt – spaxarna att förkasta. Snacka om hävstång för bankerna – tjänar pengar HELT riskfritt. Som jag sagt tidigare, man borde skapa sig en bank… =)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  madwax
 2. Vit pil

  Investera i fonder är ”mellanklassens sparande för framtiden” … är ju nästan så att inflationen äter upp de pengarna.

  Om man talar om fondförvaltare så kör många ”säkra kort” och spelar mycket med säkra aktier som styr utvecklingen av hur svenska börsen går, eller andra börser. Går då börsen urdåligt, går även de fonderna urdåligt. Finns vissa fonder som är intressanta men som inte ”mellanklassen” vågar investera i för de har för hög riskfaktor enligt ”alla konstens tabeller”

  0
  Gravatar ikon för användaren
  BEF

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.