Första recensionen av Gör ditt barn rikt

Bokrecension av min bok av bloggrannen Stefan Thelenius på z2036

Bloggrannen Stefan Thelenius har recenserat min och Charlie Södberbergs bok ”Gör ditt barn rikt”. Nervöst, men det gick bra! :-)

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös för vad andra människor ska tycka om boken som vi skrev. Därför har jag med skräckblandad förtjusning sett fram emot när folk börjar ha läst färdigt den och skriver vad de tycker. Även om jag på någon nivå har landat i att jag tycker att den är bra, jag är stolt över den och jag kan verkligen stå för det som vi har skrivit.

Nu har i alla fall bloggrannen Stefan Thelenius på z2036 skrivit en recension av boken.

Han är ju snäll och som han skriver i artikeln så är han en av de som vi har intervjuat för boken, eftersom det är ett ämne som ligger honom nära om hjärtat också. Framförallt var det som jag blev mest glad över att han skrev:

Sammanfattningsvis tycker jag att boken är mycket läsvärd och passar nog för de flesta barnfamiljer då även en ”gammal uv” som jag lärde mig några tänkvärda saker. Att funderingar kring synen på barn och ekonomi kommer att infinna sig för dig som läsare kan jag nog lova.

Eftersom det var precis det som vi hoppades på att uppnå. Tack Stefan!

Relaterade länkar

 

Fråga, få svar, hjälpa andra, diskutera och träffa likasinnade i vårt forum. Besök