Första recensionen av Gör ditt barn rikt
Sök:

Första recensionen av Gör ditt barn rikt

Bokrecension av min bok av bloggrannen Stefan Thelenius på z2036

Den här artikeln publicerades 2017-02-08 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

Bloggrannen Stefan Thelenius har recenserat min och Charlie Södberbergs bok ”Gör ditt barn rikt”. Nervöst, men det gick bra! :-)

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös för vad andra människor ska tycka om boken som vi skrev. Därför har jag med skräckblandad förtjusning sett fram emot när folk börjar ha läst färdigt den och skriver vad de tycker. Även om jag på någon nivå har landat i att jag tycker att den är bra, jag är stolt över den och jag kan verkligen stå för det som vi har skrivit.

Nu har i alla fall bloggrannen Stefan Thelenius på z2036 skrivit en recension av boken.

Han är ju snäll och som han skriver i artikeln så är han en av de som vi har intervjuat för boken, eftersom det är ett ämne som ligger honom nära om hjärtat också. Framförallt var det som jag blev mest glad över att han skrev:

Sammanfattningsvis tycker jag att boken är mycket läsvärd och passar nog för de flesta barnfamiljer då även en ”gammal uv” som jag lärde mig några tänkvärda saker. Att funderingar kring synen på barn och ekonomi kommer att infinna sig för dig som läsare kan jag nog lova.

Eftersom det var precis det som vi hoppades på att uppnå. Tack Stefan!

Relaterade länkar

 


Den här artikeln publicerades 2017-02-08 klockan 12:29 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): Bra böcker om ekonomi och pengar.

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Kommentera

Endast en kommentar till denna artikel:

  1. Vit pil

    Har beställt boken :) Har du skrivit någonstans om att spara till barnbarnen. Vi har två barn. en av dem har 4 barn och den andra ett barn. Hur gör vi för att det ska bli rätt mellan barnbarnen? Cecilia

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Cecilia

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.