Digital ersättning till whiteboardtavla?

Hallå!

Har flyttat till ett nytt kontor med företaget och vi har ingen tillgång till whiteboard och vi glömde be inredaren att avsätta yta för detta i vårt mötesrum.
Det finns en 65 tums smart samsung tv med chromecast.

Jag vill ha en platta som man kan rita på med en penna, typ som Remarkable2, som går att streama till Samsung TV eller Chromecast.

Flera personer ska kunna använda plattan utan att behöva växla inlogg eller riskera att råka vara inne på någons inlogg, antigen ska vi kunna vara inloggade på en företagsgemensam inlogg eller så ska det gå att använda utan inloggning.

Har ni egen erfarenhet av någon lösning ni vill rekommendera? :slight_smile:

Jag använder en iPad Pro med Apple pencil för detta, AirPlay med skärmdubblering till tvn speglar i realtid.

1 gillning

Vilket program i Ipad använder du för detta?

Man kan använda Apples egna Anteckningar, det är smidigt nog att kladda och skriva i, och lägga till bilder, tabeller etc efter behov.
Dessutom kan man spara varje session på ett smidigt vis och synka med valfri molntjänst eller maila till mötesdeltagare direkt efter kladdandet.

Behövs egentligen inte nån iPad pro heller utan en enklare platta går bra. Men skärmspeglingen i AirPlay brukar vara stabil och finnas inbyggd i nyare tv:S precis som chromecast nuförtiden. Finns säker billigare android-plattor men ”alla” kan ju iOS…