Retreat vistelse

Hej Jan!

Först tack för en mycket lärorik blogg. Jag har hållit på lite med investeringar i aktier och fonder och inser att om jag hade haft den kunskap för 25 år sedan som jag nu fått genom din o Carolines blogg hade jag varit stenrik idag! ? Men bättre sent än aldrig…

Vill också tacka speciellt för avsnittet om den inre trädgården. Starkt av er att vara så personliga och tyvärr så tror jag många liksom jag känner igen sig i det du/ni berättar. Jag har själv velat åka på retreat i flera år men har inte tagit steget då det kostar en del och då jag inte har några referenser att gå på, vill ju veta att det är något bra. Hur kommer jag i kontakt med retreatet du var på?

Avslutningsvis vill jag bara säga att när “drevet går” är det väldigt jobbigt, men vet du inom dig att du inte har något att dölja så kommer det att blåsa över. Snart finns nya objekt som drevet kan sätta tänderna i.

/ Lena

Tack Lena för dina fina ord.

Jag fick rekommendationen om BaraVara (http://www.baravara.se/) från vänner som pratat väldigt gott om det efter egna upplevelser. Jag kan bara instämma, särskilt eftersom det inte kostar särskilt mycket pengar (ca 10 000 kr inkl. moms) jämfört med utländska och andra utbildningar (t.ex. Tony Robbins eller motsvarande) samt att det ingår både boende och mat i flera dagar - något som aldrig annars ingår. Så enligt mig är det väldigt prisvärt i förhållande till vad man får ut. Sedan inser jag att 10 000 kr är väldigt mycket pengar för många, särskilt när den genomsnittlige svensken lägger mindre än 100 kr på sin personliga utveckling per år.

Min rekommendation är att inte googla det, eftersom mycket av det som står på nätet inte stämmer med verkligheten. Skulle det gjort det skulle jag inte rekommenderat det, än mindre skickat dit Caroline och själv bokat in mig på fortsättningskursen. Men det är som med allt annat idag, man behöver prata med första-hands-källor och bilda sig sin egen uppfattning. ?

Hälsningar,
Jan