Zombieguld o silvermynt

Såg något kul på Tavex häromveckan som jag genast döpte till Zombieguld:) En femtiograms guldtacka uppdelad i engramsbitar, uppenbarligen ämnad för den annalkande apokalypsen:) Något dyrare grampris än hela tackor men oerhört mycket mer användbar om skiten träffar fläkten. Tänkte köpa på mig en sådan tacka och dessutom 50 silvermynt. Vad tror ni om det som zombie/ryss/trump/sd-försäkring?

 

 

Jag personligen har aldrig förstått de här med domedags/armageddon scenariorna. Om de nu skulle hända så skulle guld vara de sista jag bytte till mig. Vet inte hur de är med er andra?

Jag hade mycket hellre haft bytesvaror likt nödförnödenheter med livslängd på +20år och vattenreningspumpar (katadyn vario) eller vattenreningstabletter tex.

Har du dessa grejer tror jag du kan byta till dig i princip allt. En vattenreningspump är då förmodligen mer värt än valfri villa i Sverige.

Däremot tror jag guld är en bra investering för att säkra mot inflation och eventuella börskrascher. Men för zombieattacken så är de nog sämre :slight_smile: