100:- gräns på fond i avanza
Sök:

100:- gräns på fond i avanza

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Felicia

ställde för sedan frågan: 100:- gräns på fond i avanza

Jag vill spara enligt barnportföljen, men avanza kräver 100:- per fond, vilket gör att jag måste spara 2000:- per mån för att få till 5%. Hur gör jag. Vi vill ha var sitt månadssparande med 500, 1500 samt 1250:-. Hur fördelar jag de 500:- när de inte går ta mindre än 100:- på varje fond?

vill ha 15% i guld

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Felicia!

Tyvärr så går det inte att ha 15% guld i månadsspar om du ska spara 500kr i månaden, du skulle kunna skippa att månadsspara i guldet och lägga den summan i t.ex en globalfond, sedan efter ett halvår eller vid nästa ombalansering så balanserar du in så att portföljen får 15% guld.
Blir ju inte att du köper varje månad, men du får iaf en portfölj med guld i.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.



Den här artikeln publicerades 2020-04-08 klockan 23:05 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.