100000kr
Sök:

100000kr

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alex

ställde för sedan frågan: 100000kr

Hej, har 100000 kr att investera i fonder. Långsiktigt 5-10 år mm…

Min fråga: är det bäst att köpa allt på en gång eller köpa typ varje månad?

 

mvh

Alex

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Allt på en gång är bäst, statistiskt sett.

Men det känns tryggare att månadsspara. :)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Ja, att köpa för allt på en gång är bäst enl. statistiken, men att köpa för 50 % på en gång och köpa för 50 % pö om pö under ca ett år kan vara ett alternativ. eller ca 75-25.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    BE

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Placera allt på en gång. Sätt pengarna i arbete direkt.

/Fredrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-01 klockan 13:41 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.