20-timmars veckan och Nico Paech
Sök:

20-timmars veckan och Nico Paech

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tove

ställde för sedan frågan: 20-timmars veckan och Nico Paech

Hej!

Kan ni säga något om finite growth, 20 timmars-veckan och Nico Paech?

Hur tänker man på sparande om man har starka, hållbarhetsvärderingar och tankar kring självförsörjning(leva utan pengar)?

Jag konsumerar väldigt lite, typ bara mat och cykelreparatur, och försöker leva så cirkulärt som möjligt – vilka fallgropar missar jag genom att inte försöka få maximal vinst på mina investeringar?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om vi pratar om aktiefonder så har det ingen betydelse för miljön, för att aktier köps på second hand om det inte är nyemissioner.

AP7 har det korrekta hållbarhetsarbetet (och de korrekta investeringsmetoderna).

https://www.ap7.se/hallbarhet/

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-31 klockan 22:36 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.