21 år gammal och fundersam
Sök:

21 år gammal och fundersam

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Oscar

ställde för sedan frågan: 21 år gammal och fundersam

Hej alla!

Jag är en 21 åring som har lyckats jobba till mig en riktigt stor summa pengar!

Kommer inom snart landa på 2 miljoner på sparkontot och har nu börjat tänka vad jag ska göra med pengarna för att dem ska öka maximalt utan att jag gör något, och har nog kommit fram till att investera i börsen i stora stabila bolag med direktavkastning samt någon bra fonder så som småbolag och kanske fastigheter tänker mig en 20 år period i horisont och målet att kunna leva på pengarna som det ger mig efter dem 20 åren!

Av dem 2 miljonerna kommer jag använda 300k till köpa av lägenhet sen ska jag investera 1,7 miljoner och därefter spara 10 000kr i månaden från min lön och hoppas på min egen pengamaskin

Behöver hjälp med hur ni hade gjort samt bolag osv och hur man ska tänka!

 

Tack på Förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Oscar!

Riktigt bra gjort att ha sparat ihop 2 miljoner när man är 21 år, grattis!

Jag tycker att du ska läsa några artiklar och bilda din egen uppfattning om hur du bör spara dessa:

Om du får några nya frågor, tveka inte att ställa dessa!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-24 klockan 19:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.