400kr långsiktigt månadsspar
Sök:

400kr långsiktigt månadsspar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Robin

ställde för sedan frågan: 400kr långsiktigt månadsspar

Hej!

Jag tänker bara kolla hur ni tänker om man har ett längre månadsspar när det inte är så mycket pengar? Jag har just nu 400kr i månaden där jag tänkt ungefär 57% Avanza global, 15% SEB Sverige Indexfond, 15% Swedbank Robur Access Asienfond samt 13% AMF Räntefond lång. Anledningen till 57 samt 13 procent är för att jag inte kan månadsspara mindre än 50kr i månaden per fond. Är det här rimligt, eller hade ni lagt till/dragit bort något? Funderar på att strunta i asienfonden och fylla upp med sverigefonden till 30% istället. Eller är det dumt?

Mvh Robin

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Skulle lägga allt i Avanza Global! Mycket nöjd med den!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Robin!

Ser bra ut, eventuellt byta ut Swedbank Robur Access Asien till Avanza Emerging Markets.

Jag hade skippat räntefonden däremot och lagt det i Avanza Global.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-05 klockan 15:46 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.