Absolicon Solar Collector börsnotering
Sök:

Absolicon Solar Collector börsnotering

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Arvid

ställde för sedan frågan: Absolicon Solar Collector börsnotering

Har kollat lite på Absolicon och deras företag och undrar om någon har egna tankar och åsikter om den här noteringen.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Bolaget har tydligen utvecklat en ny typ av solfångare som skall erövra världen.

2014 var det senaste året som man gick med vinst. Sedan dess har man visat underskott varje år.

Lyckas man, finns en rejäl uppsida gör aktieägarna. Misslyckas man, kan du i värsta fall förlora dina satsade pengar. Du får själv avgöra vilken riksnivå som du är beredd att acceptera.

Personligen tycker jag risken är alldeles för hög. Det finns inget kassaflöde att luta sig mot ifall något går snett. Är man intresserad av ny teknik, kan sparande i en fond vara ett alternativ. Där sprider man åtminstone ut riskerna.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-05 klockan 23:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.