Acast o poddavsnitt
Sök:

Acast o poddavsnitt

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Karin

ställde för sedan frågan: Acast o poddavsnitt

Hej, jag undrar om ni har slutat att lägga upp era poddavsnitt på Acast? Det senaste är från 28oktober. Saknar dem där😢.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Undrar också 😊

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    på Soundcloud finns en podd till med ”Fika tillsamans” Dock har det varit tyst efter det. Hoppas att det bara är något mindre bekymmer. Saknaden är stor och ser fram emot att höra mer av Jan och Caroline.

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Erik L

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-11-11 klockan 22:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.