Acrinova spridningsemission
Sök:

Acrinova spridningsemission

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jonas

ställde för sedan frågan: Acrinova spridningsemission

Någon som tänkt att teckna Acrinova i deras emission? En rabatt på 10% utlovas är det därmed värt att teckna för att sedan sälja av direkt för att göra 10%?

 

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jonas!

Finns ingen garanti på att aktiekursen kommer stå 10% upp över emissionskursen när väl dom nya aktierna finns på ditt konto.
Jag hade inte tecknat bara för att försöka göra snabba pengar.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej!
  Har tidigare läst om nyemissioner här. Då beskrivs att statistiskt så kommer 8 av 10 nyemissioner gå med vinst och därmed kan det vara ett köp-sälj läge för de som önskar använda detta som en del av sin strategi. Gäller detta inte för spridningsemissioner?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Maria
 2. Vit pil

  På längre sikt då,? /// Sofia

  0
  Gravatar ikon för användaren
  sofia Heikkilä Svensson

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej!

Kan det vara värt på längre sikt, såg att de höjde utdelningen förra året!

Sofia

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-10 klockan 10:45 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.