Acrinovas nyemission, något att hoppa på?
Sök:

Acrinovas nyemission, något att hoppa på?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Peter Andersson

ställde för sedan frågan: Acrinovas nyemission, något att hoppa på?

Fastighetsbolaget Acrinova erbjuder nu försäljning av nya aktier till:

10 procent lägre än den volymvägda genomsnittskursen under perioden
10 – 23 januari 2020

sista dagen att anmäla sig är 23e Januari. Är detta en kort spekulation värd att hoppa på?

Mvh

Peter Andersson

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Peter!

Har själv inte hört något rykte eller hausse om detta bolag, så finns nog ingen anledning att försöka köra en kort spekulation. Det är också en ägarspridning som inte är samma sak som en IPO (börsnotering), så bolaget handlas redan och värderas redan av marknaden då, ingen anledning till någon kursrusning i närtid skulle jag säga!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-16 klockan 10:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.