Aggressiva portföljen
Sök:

Aggressiva portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik Andersson

ställde för sedan frågan: Aggressiva portföljen

Hej Jan (Caroline)!

Förlåt, men hur exakt ser den Aggressiva portföljen ut? Kan jag se vilka fonder i en lista med andelar och fördelningar någonstans?

Jag har kopierat din fina ”Globala barnportfölj” och vill ev göra detsamma med den aggressiva rackaren! Men för det vill jag vara säker på att jag gör 100 % rätt! 99 % rätt är som sagt 100 % fel!

Tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Den aggressiva portföljen ÄR barnportföljen. :-)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Han pratar om 40% Global.30% Tillväxtm.30% Sverige. 40% LF Global inx.30% LF Tillväxtmarknad inx 30%.Spiltan investement 30%. Det är agressivt långsiktigt. Lycka till.
  Mvh.jacke77

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Jacke77
 2. Vit pil

  Ok! Men utifrån avsnitt/program #32 kan man tycka att du presenterar 4 st olika portföljer!?

  Men GBP har en risk på 5/7. Hur skulle du presentera en portfölj som är ”aggressivare” med risken 7/7? Ge gärna ett exempel med tillgångsfördelning osv.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Fredrik Andersson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-09 klockan 07:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.