aiisa
Sök:

aiisa

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anna

ställde för sedan frågan: aiisa

Hej! Kan någon av er som har kontakt med Jan be honom kolla upp Aiisa. Deras investeringsrobot ska enligt dem ge en 50-100 % årlig avkastning. Hemsidan saknar massor med info och det känns supersuspekt. Folk går säkert på det där.  Människor bör ju varnas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

De skriver:

Fakta pekar på att Aiisa möjliggör en avkastning på mellan 50-100% i årstakt.

Fakta pekar på att Aiisa möjliggör en avkastning på mellan 50-100% i årstakt och har visat att hon endast förlorat pengar på 1–1,5% av aktierna på listorna Large-, Mid- och Small Cap. I appen har du hela tiden tillgång till historisk avkastning från de senaste 9 dagarna för att själv se Aiisa´s träffsäkerhet.

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det behövs ingen tredje generationens AI till att se de senaste 9 dagars avkastning. Det räcker gott med någon från den yngre generationen med ett tvåsiffrigt IQ.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag vet ingenting om AI men jag vet ”röda siffror” är inte bra i finansvärlden.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  MLT
 2. Vit pil

  Samma här. Det är en bra grund att bygga på vidare på. 👍

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tale

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Anna!

Tråkigt att du tycker så. Aiisa är en unik teknisk innovation byggd med många års erfarenhet och långa akademiska studier som grund. Vi som utvecklat produkten blev mycket ledsna när vi läste ditt inlägg. Vi tar till oss av att du tycker hemsidan ger ett suspekt intryck. Det är inte alls bra. Med hänsyn till din kommentar är det uppenbart att vi behöver förbättra vår kommunikation på hemsidan. Det är naturligtvis inte vår avsikt att lura någon. Vi har skapat Aiisa för att hjälpa alla med ett enkelt beslutsstöd för att förbättra sannolikheten till en bättre avkastning. Vi har idag många nöjda kunder som använder Aiisa dagligen med framgång som ligger i det presenterade intervallet för möjlig avkastning om 50-100% i årstakt. Prova gärna produkten, kommer finnas gratis provperiod i den nya versionen från mitten på sommaren. Skulle vara mycket intressant att höra din synpunkt när du testat. Har du några förslag på vilken information du skulle vilja att vi publicerade på hemsidan så tar vi tacksamt emot det. Du är mer än välkommen att kontakta oss för en diskussion rörande de frågor som gör dig så osäker på vårt erbjudande. Saklig kritik är en viktig källa till att kunna förbättra produkten och skulle naturligtvis vara av stort värde för oss. Ju fler som är intresserade av att utvärdera produkten och lämna saklig återkoppling desto bättre.

Med vänligaste hälsningar,

Team Aiisa

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Först tyckte jag att 50-100% per år är inte möjligt, men sen räknade jag att om ni bara hittar 1000 kunder som är villiga att betala 99kr per månad för er tjänst under ett år blir det en drygt miljon brutto redan under det första året. Det är den svåra biten, men om ni jobbar hårt helt omöjligt är det nog inte.

  Skulle gärna vilja se de akademiska studierna som ni hänvisar till, kan ni länka till dem? Är personligen också lite nyfiken på den tredje generationens AI-hårdvara som ni använder, hur många petabits klarar den av? Tillverkare och modell på chipsetet. Och vem som har utvecklat mjukvaran och vem i teamet som har ansvar för programmering? Eller kan det vara AI som sköter den biten också?

  Jag har inte direkt några konkreta förslag hur ni kan förbättra er produkt. Om den håller vad den ligger ni nog redan långt före era konkurrenter (om ni ens har några). Men nummer till kundtjänst tack! Och en 100% nöjd kund eller pengarna tillbaka-garanti skulle nog inte vara så dumt. Samt en länk till Konsumentverket ifall produkten och tjänsten inte skulle hålla måttet.

  Vänliga hälsningar, Tale

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tale

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-08 klockan 11:32 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.