aiisa
Sök:

aiisa

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anna

ställde för sedan frågan: aiisa

Hej! Kan någon av er som har kontakt med Jan be honom kolla upp Aiisa. Deras investeringsrobot ska enligt dem ge en 50-100 % årlig avkastning. Hemsidan saknar massor med info och det känns supersuspekt. Folk går säkert på det där.  Människor bör ju varnas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

De skriver:

Fakta pekar på att Aiisa möjliggör en avkastning på mellan 50-100% i årstakt.

Fakta pekar på att Aiisa möjliggör en avkastning på mellan 50-100% i årstakt och har visat att hon endast förlorat pengar på 1–1,5% av aktierna på listorna Large-, Mid- och Small Cap. I appen har du hela tiden tillgång till historisk avkastning från de senaste 9 dagarna för att själv se Aiisa´s träffsäkerhet.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det behövs ingen tredje generationens AI till att se de senaste 9 dagars avkastning. Det räcker gott med någon från den yngre generationen med ett tvåsiffrigt IQ.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jag vet ingenting om AI men jag vet ”röda siffror” är inte bra i finansvärlden.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  MLT
 2. Vit pil

  Samma här. Det är en bra grund att bygga på vidare på. 👍

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tale

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-08 klockan 11:32 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.