Akelius d-aktie
Sök:

Akelius d-aktie

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Turkisk peppar

ställde för sedan frågan: Akelius d-aktie

hej alla,Läst att Akelius överväger att introducera en d-aktie, äger lite preffar i bolaget, hur går det till rent praktiskt? Byts preffarna ut mot d-aktier? Kommer d-aktierna vara listade på first norrh eller large cap? När blir första handelsdagen?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jättekonstigt att Akelius själva inte kunde svara på detta när du frågade dem.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hade du svar på frågan, eller ville du bara förlöjliga inlägget?

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Även jag undrar hur det blir. Var i kontakt nyligen med Akelius och de kunde varken bekräfta eller dementera om de skulle släppa d-aktie. Jag hoppas de gör det och gärna så snart som möjligt. Vad tror ni andra?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Det kommer att bli en d aktie! Jag är beredd på den, har lagt undan pengar till den och EQT! Det blir dom två i höst!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Marcus

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-25 klockan 22:12 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.