Akelius D
Sök:

Akelius D

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Bengt

ställde för sedan frågan: Akelius D

är det troligt att Akelius D aktie kommer att stiga likt eqt aktie första dagen?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Undrade just samma sak :)

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Inte en chans!

Akelius D-aktie är att jämföra med preferensaktie. Aktien har en fast utdelning även om bolaget ökar sin lönsamhet.

Vad som komplicerar det hela är att utdelningen sker i euro. Bra om man tror på fortsatt kronförsvagning, dåligt om man tror på motsatsen.

På EQT gick jag ”all in”. Det är möjligt att Akelius D kan gå några procent upp, men denna gång är jag betydligt försiktigare.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack Nestor

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Dennis

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-24 klockan 13:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.