Aktieinvest och deras sparboxar
Sök:

Aktieinvest och deras sparboxar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Bodil

ställde för sedan frågan: Aktieinvest och deras sparboxar

Någon som månadssparar i deras boxar? Verkar bekvämt, men man måste förstås upp i en viss summa för att inte courtaget ska bli orimligt dyrt. Erfarenheter? Synpunkter på de olika boxarna? Saknar en graf där man kan jämföra deras utveckling med varandra..

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Bodil!

Vad jag har hört så har det funkat bra för de som har testat det i min närhet. Däremot väldigt dyrt då det även är en procentsats på t.ex engångsköp.

Men kanske inte är något extraordinärt att spara via?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-30 klockan 11:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.