Aktiekurser
Sök:

Aktiekurser

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Björn

ställde för sedan frågan: Aktiekurser

Hej,

 

Finns det någon tjänst där man kan hämta börskurser utan eller med en väldigt liten kostnad? Jag är Hobby placerare och vore kul göra små analys program. Visst det finns många om man vill lägga 2000kr och uppåtriktad månaden. Vilket inte är Möjligt för småsparare.

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Björn!

Förstår nog inte riktigt hur du menar, vad ska du göra med börskurserna?
Vad för typ av sätt vill du hämta dom på?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej, Olika former av aktieanalys. Åtminstone dagliga kurser , helst oftare. Kan hämta på vilket sätt som helst, bästa är ju via nåt REST API. Men allt går ju bra, filer inåt format också.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Björn Holmgren
 2. Vit pil

  Har för mig att frågan om API har varit uppe tidigare och att man har kommit fram till att dessa tjänster kostar pengar att komma åt. Men kommer inte ihåg riktigt vad som va sagt, någon annan kanske kan mer om detta?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-07 klockan 03:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂