aktienergång
Sök:

aktienergång

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Leif Åkesson

ställde för sedan frågan: aktienergång

Hej. Om jag tror på en allmän aktienergång i stort i hela värden fram till ca mitten av 2020, vad rekommenderar du då att investera i?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag tror ju inte på att man kan förutsäga framtiden.

Men om man nu har en kristallkula och vet att världen kommer att ha en stor nedgång i aktier då skulle jag antingen lagt mig i kontanter och väntat eller spekulerat i BEAR-certifikat som går upp i värde när den underliggande tillgången minskar.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Bättre med Mini Futures istället för certifikat?
  Certifikat anses endast vara bra över intradagshandel då dom inte räknar med förändringen mellan stängning och öppning, däremot räknar Mini Futures med detta och har inte heller samma urholkningseffekt som ett certifikat har.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-13 klockan 14:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.