Aktier med giveaways
Sök:

Aktier med giveaways

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Profilprodukten

ställde för sedan frågan: Aktier med giveaways

Hej alla sparare!

Har sett att vissa aktier ger giveaways till sina aktieägare. Ifjol fick jag tex väggalmanacka hemskickat från Eoulus vind. Tycker jag var en fin geste.

Skulle vilja att vi i denna tråd listade vilka aktiebolag som delar ut giveaways och vad de brukar skicka hem till aktieägarna. Profilprodukter är ett mycket smart sätt att marknadsföra verksamheten, jag har sett politiska partier dela ut badbollar (syns överallt) och fackförbund som gett isskrapor till medlemmarna. Men hur ser det ut med aktiebolagen?

Eoulus skickar hem väggalmanackor till aktieägarna. Vad skickar de andra aktiebolagen?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Har du 200 aktier i Skistar får du och din familj 15 procents rabatt på liftkort, skidskola och hyra av utrusning.

Förutom rabatten har aktierna gett utdelning och en bra börsuppgång. Skistaraktierna har varit väldigt lönsamma för min del.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Är det rabatt på boende också? Vilka fler aktier ger giveaways?

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Nej.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-26 klockan 12:23 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.