aktietips
Sök:

aktietips

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av björn stenfeldt

ställde för sedan frågan: aktietips

Jag undrar om cortus energy aktien som har satsat en ny anläggning i höganäs är något att investera i.

Vad tror ni

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Bolaget har satsat på ny teknik inom energiområdet. Det går med förlust och har tappat över 60 procent av aktievärdet på tre år.

Ett köp av dessa aktier är att jämställas med köp av trisslotter. Fungerar den nya tekniken kommer du att tjäna pengar. Fungerar den inte, är risken stor att du förlorar allt.

Personligen skulle jag aldrig köpa aktier i detta bolag. Är du däremot beredd att ta en eventuell förlust, för att göra en vinst om projektet skulle lyckas, så önskar jag dig Lycka till.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-12-17 klockan 06:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.