Aktuell fördelning Rikatillsammans-portföljen (Maj -19)
Sök:

Aktuell fördelning Rikatillsammans-portföljen (Maj -19)

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Daniel

ställde för sedan frågan: Aktuell fördelning Rikatillsammans-portföljen (Maj -19)

Hej,
Försöker komma underfund med hur den aktuella (mål-)fördelningen ser ut för Rikatillsammans-portföljen för att kunna sätta in lite pengar i en stabil portfölj.

De senaste uppgifterna jag hittar här på hemsidan är från en artikel publicerad den 12:e mars 2018 om den ombalansering som gjordes då. Efter det bestod portföljen av 12 poster med respektive målfördelning redovisade i artikeln.
När jag nu tittar på Shareville består portföljen av 21 poster, det tycks ha skett en ganska omfattande förändring av portföljen, men hittar som sagt ingenting om detta. Har letat runt så gott jag kan, men utan framgång.

På Shareville kan jag tyvärr inte se hur fördelningen är annat än för de 8 största innehaven, resten är en övrigt-post. Fast det är mycket möjligt att jag bara inte vet hur jag får fram den infon där, det skall villigt erkännas.

Tacksam för all hjälp,
/Daniel

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Du hittar den senaste och uppdaterade versionen här:

Hälsningar,
Jan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack Jan!
  Det var ju precis det jag sökte.
  Och nu när jag använde sökordet ”ombalansering” hittade jag ännu mera matnyttigt i ämnet.
  /Daniel

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Daniel

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Tack Jan!

Precis vad jag sökte efter.
Och när jag nu använder sökordet ”ombalansering” får jag upp en massa mer matnyttig information.

Mvh
/Daniel

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-08 klockan 23:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂