Alpcot
Sök:

Alpcot

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fabian

ställde för sedan frågan: Alpcot

Hej, någon som har koll på Alpcot? Verkar slå det mesta avseende lägre fondavgifter, stort fondtorg samt överblick över sin ekonomi.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Samma fråga. Ser att de marknadsför hårt nu. Utger sig för att kunna sänka avgifter på pensionsförsäkringar, eller åtminstone ge dig en överblick över vad som går att flytta och förbättre.

Är det en säker tjänst, vågar man prova eller är det bluff? =)

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-26 klockan 19:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.