Alternativ till ETFS Physical Swiss gold?
Sök:

Alternativ till ETFS Physical Swiss gold?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jonathan

ställde för sedan frågan: Alternativ till ETFS Physical Swiss gold?

Hej!

Jag undrar om det finns något bra alternativ att ha istället för ETFS Physical Swiss gold?Jag är relativt ny med aktier och med Nordnet, där jag har mina värdepapper och vill därför helst inte blanda in andra valutor i mina investeringar. Jag har tänkt att använda mig av den förenklade nybörjarportföljen och undrar om det finns några alternativ till Swiss gold med låga avgifter?

Tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jonathan!

Finns tyvärr inte så många möjligheter till att investera direkt i guld via Nordnet och Avanza, läs gärna Jans artikel om guldinvesteringar här!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-26 klockan 10:16 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.